Przepis i sposób przygotowania na: Sajgonki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sajgonki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki78-2.jpg)
![Krok 2 - Sajgonki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki79-2.jpg)
![Krok 3 - Sajgonki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki80-2.jpg)
![Krok 4 - Sajgonki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki81-2.jpg)
![Krok 5 - Sajgonki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki77-2.jpg)
papier ryżowy | 17 arkuszy |
mięso mielone | 300 g |
pieczarki | 200 g |
marchew | 1 szt. |
makaron sojowy | 1 garść |
cebula | 1 szt. |
kapusta pekińska | 4 liście |
kiełki sojowe | 1/2 puszki |
jajko | 1 szt. |
sos sojowy | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: