Składniki:
ognista papryczka peperoni | 1 |
marynowana | |
puszki kukurydzy | 1/2 |
pomidor | 1 |
pęczka szczypiorku | 1/2 |
soku z cytryny | 4 łyżka |
sól do smaku | |
cukier do smaku | |
olej | 5 łyżka |
mix sałat | 1/2 (z rukolą w składzie) |
ognista papryczka peperoni | 1 |
marynowana | |
puszki kukurydzy | 1/2 |
pomidor | 1 |
pęczka szczypiorku | 1/2 |
soku z cytryny | 4 łyżka |
sól do smaku | |
cukier do smaku | |
olej | 5 łyżka |
mix sałat | 1/2 (z rukolą w składzie) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: