Składniki:
sok z ¼ cytryny,¼ szklanki zimnej przegotowanej wody,2 łyżeczki konfitury z żurawiny,pieprz mielony ,szczypta soli | |
arbuz | 20 dag |
arbuz żółty | 20 dag |
sałata | 1 główka |
olej słonecznikowy | 1/4 szklanki |
sok z ¼ cytryny,¼ szklanki zimnej przegotowanej wody,2 łyżeczki konfitury z żurawiny,pieprz mielony ,szczypta soli | |
arbuz | 20 dag |
arbuz żółty | 20 dag |
sałata | 1 główka |
olej słonecznikowy | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: