Składniki:
kapusta czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jabłko kwaśne | 2 szt |
woda | 6 szkl |
cukier | 1 szkl |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól | 2 łyż |
ziele angielskie | |
Zalewa: | 1 szkl |
ocet | 1 szkl |
kapusta czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jabłko kwaśne | 2 szt |
woda | 6 szkl |
cukier | 1 szkl |
sok z cytryny | |
pieprz | |
sól | 2 łyż |
ziele angielskie | |
Zalewa: | 1 szkl |
ocet | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: