Składniki:
kalafior | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 1 puszka |
papryka czerwona | 2 sztuki |
szczypiorek | 1 pęczek |
polędwica sopocka | 20 dag |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
pieprz kolorowy | |
sos sojowy ciemny | 2 łyżki |
olej słonecznikowy | 4 łyżki |
kalafior | 1 sztuka |
fasolka szparagowa | 1 puszka |
papryka czerwona | 2 sztuki |
szczypiorek | 1 pęczek |
polędwica sopocka | 20 dag |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
pieprz kolorowy | |
sos sojowy ciemny | 2 łyżki |
olej słonecznikowy | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: