Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno warzywna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory koktajlowe (czerwone) 300 gram
cebula czerwona 1 mała
szczypiorek pęczek
jajka ugotowane na twardo 3
majonez 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta
olej lniany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno warzywna

Pomidorki myjemy. Jajka kroimy na 8 części. Siekamy szczypiorek i czerwoną cebulę, wszystko ze sobą łączymy. Następnie dodajemy odrobinę soli i pieprzu do smaku i łyżkę majonezu, mieszamy delikatnie. Na koniec dodajemy olej lniany i jeszcze raz mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 11.08.2015 19:24
na pewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak