Składniki:
buraki ćwikłowe | 1 kg. |
kapusta biała | 1 kg. |
marchew | 1 kg. |
cebula | 1 kg. |
Zalewa: | |
woda zimna | 5 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
buraki ćwikłowe | 1 kg. |
kapusta biała | 1 kg. |
marchew | 1 kg. |
cebula | 1 kg. |
Zalewa: | |
woda zimna | 5 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
sól | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: