Składniki:
pomidory zielone | 1 kg. |
kapusta włoska | 1 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
jabłka | 1 kg. |
cebula | 3/4 kg. |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 2 szkl. |
woda | 2,5 szkl. |
cukier | 2 szkl. |
przyprawy | do smaku |
pomidory zielone | 1 kg. |
kapusta włoska | 1 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
jabłka | 1 kg. |
cebula | 3/4 kg. |
Zalewa: | |
ocet 10 % | 2 szkl. |
woda | 2,5 szkl. |
cukier | 2 szkl. |
przyprawy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: