Składniki:
ryż | 150 g |
fasolka szparagowa | 20 dag |
marchewka | 2 |
groszek zielony | 1 puszka |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
sól do smaku | |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
ryż | 150 g |
fasolka szparagowa | 20 dag |
marchewka | 2 |
groszek zielony | 1 puszka |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
sól do smaku | |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: