Składniki:
mielonka | 100-150 g |
seler konserwowy | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
kukurydza w puszce | 3-4 łyżki |
sól | |
majonez | |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
mielonka | 100-150 g |
seler konserwowy | 3 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
kukurydza w puszce | 3-4 łyżki |
sól | |
majonez | |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: