Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szparagowa z kiełbasą chorizo
Szparagi, sałatę, kiełbasę chorizo, pomidory concasse i oliwki ułożyć na półmisku, skropić sosem i posypać płatkami parmezanu.
białych i zielonych szparagów | 400 g |
oliwek bez pestek | 80 g |
mix sałat wedle uznania | - - |
pomidorów concasse | 50 g |
pokrojonej w drobną kostkę szalotki | 1 sztuka |
octu winnego | 1 łyżka |
oliwy z oliwek | 2 łyżki |
miodu | 1 łyżeczka |
solil czosnkowej Prymat | 1 sztuka |
chorizo | 100 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
cukier | - - |
parmezan | 40 płatki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: