Składniki:
kapusta pekińska | 1 glówka |
podwójna pierś z kurczaka | |
czerwone cebule | 2 nieduze |
ogórki konserwowe | 4 duze |
jaja | 5 |
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI | |
puszka zielonego groszku | |
puszka kukurydzy | |
keczup | |
ząbek czosnku | 1 szt |
kapusta pekińska | 1 glówka |
podwójna pierś z kurczaka | |
czerwone cebule | 2 nieduze |
ogórki konserwowe | 4 duze |
jaja | 5 |
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI | |
puszka zielonego groszku | |
puszka kukurydzy | |
keczup | |
ząbek czosnku | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: