Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warzywna pasteryzowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sałatka warzywna pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-warzywna-pasteryzowana1-2.jpg)
![Krok 2 - Sałatka warzywna pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-warzywna-pasteryzowana2-2.jpg)
![Krok 3 - Sałatka warzywna pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-warzywna-pasteryzowana3-2.jpg)
![Krok 4 - Sałatka warzywna pasteryzowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-warzywna-pasteryzowana4-2.jpg)
pieczarki | 0,75 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
cebula | 0,5 kg |
marchew | 2 szt |
ogórek kiszony | 0,5 kg |
sól | 1 łyżka |
olej | do słoików |
Kwas cytrynowy Prymat | 1 szczypta |
woda | 3 szklanki |
ocet | 150 ml |
cukier | 15 dag |
ziele angielskie | 15 ziaren |
pieprz | 8 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: