Składniki:
kalafior | 1,5 kg |
pomidory | 1 kg |
czosnek | 6 zabków |
cukier | 0,25 szkl |
ocet | 0,5 szkl |
papryka żółta | 2 szt |
sól | 1 łyz |
natka pietruszki | pęczek |
pieprz | |
Zalewa: | 0,75 szkl |
olej | 0,75 szkl |
kalafior | 1,5 kg |
pomidory | 1 kg |
czosnek | 6 zabków |
cukier | 0,25 szkl |
ocet | 0,5 szkl |
papryka żółta | 2 szt |
sól | 1 łyz |
natka pietruszki | pęczek |
pieprz | |
Zalewa: | 0,75 szkl |
olej | 0,75 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: