Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | |
małe czerwone cebule | 2 |
pół puszki kukurydzy | 120 g |
sos: sok z polowy cytryny (ok 5 lyzek), 3 lyzki oliwy z oliwek, plaska lyzka musztardy, odrobina curry, odrobina cukru. | |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
podwójna pierś z kurczaka | |
małe czerwone cebule | 2 |
pół puszki kukurydzy | 120 g |
sos: sok z polowy cytryny (ok 5 lyzek), 3 lyzki oliwy z oliwek, plaska lyzka musztardy, odrobina curry, odrobina cukru. | |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: