Składniki:
filet z kurczaka | 75 dag |
włoszczyzna | |
trawa cytrynowa | 2 łodygi |
limonka | 2 |
brązowy cukier | 2 łyżki |
Pęczek dymki | |
biała kapusta | 1\\2 |
marchewka | |
chilli | 2 małe |
sos rybny | 3 łyżki (tajski) |
filet z kurczaka | 75 dag |
włoszczyzna | |
trawa cytrynowa | 2 łodygi |
limonka | 2 |
brązowy cukier | 2 łyżki |
Pęczek dymki | |
biała kapusta | 1\\2 |
marchewka | |
chilli | 2 małe |
sos rybny | 3 łyżki (tajski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: