Składniki:
kapusta pekińska | 1 szt. |
kukurydza | 1 puszka |
fasolka czerwona | 1 puszka |
cebula | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
ogórki konserwowe | 4 szt. |
majonez | 5 łyżek |
ketchup | 4 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
pomidory | 2 szt. |
kapusta pekińska | 1 szt. |
kukurydza | 1 puszka |
fasolka czerwona | 1 puszka |
cebula | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
ogórki konserwowe | 4 szt. |
majonez | 5 łyżek |
ketchup | 4 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
pomidory | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: