Składniki:
kapusta pekińska | 4 liście |
szczaw | 50 g |
pieczarki marynowane | 3 łyzki |
dymkla ze szczypiorem | 1 szt |
sos winegret | 4 łyżki |
sól do smaku | |
ogórek zielony | 1/2 szt |
pomidor | 1 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
kapusta pekińska | 4 liście |
szczaw | 50 g |
pieczarki marynowane | 3 łyzki |
dymkla ze szczypiorem | 1 szt |
sos winegret | 4 łyżki |
sól do smaku | |
ogórek zielony | 1/2 szt |
pomidor | 1 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: