Składniki:
seler | 50 dag |
jabłka | 2 szt |
oliwa | 3 lyżki |
koperek | 1 lyzka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyżka |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
estragon | 1 łyżka |
seler | 50 dag |
jabłka | 2 szt |
oliwa | 3 lyżki |
koperek | 1 lyzka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyżka |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
estragon | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: