Składniki:
wędzony pstrąg | 1 |
seler naciowy | 3 łodygi |
awokado | 1 |
kapusta pekińska | 50 g |
ser kozi | 100 g |
czerwony pieprz | 1/3 łyżeczki |
żurawina | 2 łyżki |
sok z cytryny | |
oliwa | 3 łyżki |
miód | 1 łyżka |
sól | 1/3 łyżeczki |
wędzony pstrąg | 1 |
seler naciowy | 3 łodygi |
awokado | 1 |
kapusta pekińska | 50 g |
ser kozi | 100 g |
czerwony pieprz | 1/3 łyżeczki |
żurawina | 2 łyżki |
sok z cytryny | |
oliwa | 3 łyżki |
miód | 1 łyżka |
sól | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: