Przepis i sposób przygotowania na: Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sarnina-marynowana-z-czabrem-i-kolendra1-2.jpg)
![Krok 2 - Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sarnina-marynowana-z-czabrem-i-kolendra2-2.jpg)
![Krok 3 - Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sarnina-marynowana-z-czabrem-i-kolendra3-2.jpg)
![Krok 4 - Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sarnina-marynowana-z-czabrem-i-kolendra4-2.jpg)
![Krok 5 - Sarnina marynowana z cząbrem i kolendrą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sarnina-marynowana-z-czabrem-i-kolendra0-2.jpg)
sarnina | 25-30 dag |
cząber | 1 łyżeczka |
kolendra | 12-15 ziarenek |
ziele angielskie | 3 ziarna |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
cebula | 1 mała |
marchew | 1 średnia |
smietana 18% | 50 ml |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: