Przepis i sposób przygotowania na: Schab nadziewany jabłkiem i cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab nadziewany jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-jablkiem-i-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab nadziewany jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-jablkiem-i-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab nadziewany jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-jablkiem-i-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab nadziewany jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-jablkiem-i-cebula4-2.jpg)
schab bez kości | 700 g |
jabłko | 1/2 |
cebula | 1/2 |
bulion | 1/2 szklanki |
Kolendra cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
ziele angielskie | 4 kulki |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
papryczka chili | 1 - suszona |
kminek Prymat | kilka ziaren |
fenkuł | 1/2 łyżeczki, w ziarnach |
ząbki czosnku | 2 |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
rozmaryn świeży | 3 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: