Przepis i sposób przygotowania na: Schab nadziewany kurkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-kurkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-kurkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-kurkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-nadziewany-kurkami0-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
kurki | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej | 1/4 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: