Przepis i sposób przygotowania na: Schab pieczony w winie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie6-2.jpg)
![Krok 2 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie5-2.jpg)
![Krok 3 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie2-2.jpg)
![Krok 6 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie1-2.jpg)
![Krok 7 - Schab pieczony w winie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-winie0-2.jpg)
schab | 1 kg |
wino czerwone wytrawne | 2 szklanki |
porzecczki czerwone | 100 g |
majonez | 3 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
cukier brązowy | 3 łyżki |
ryż | 200 g |
sól | |
pieprz | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: