Przepis i sposób przygotowania na: Schab w sosie słodko-kwaśnym z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab w sosie słodko-kwaśnym z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-sosie-slodko-kwasnym-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab w sosie słodko-kwaśnym z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-sosie-slodko-kwasnym-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab w sosie słodko-kwaśnym z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-sosie-slodko-kwasnym-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab w sosie słodko-kwaśnym z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-sosie-slodko-kwasnym-z-pieczarkami4-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
pieczarki | 30 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
pomidor | 4 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
papryczka chili | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
cukier | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: