Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB Z MANDARYNKĄ I BROKUŁEM W PAPILOTACH
Kroki postępowania
Schab pozbawić tłuszczu. Rozbić mocno tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą i przyprawą do sałatek. Ketchup rozsmarować po całej powierzchni mięsa.
![Krok 1 - SCHAB Z MANDARYNKĄ I BROKUŁEM W PAPILOTACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-mandarynka-i-brokulem-w-papilotach1-2.jpg)
![Krok 2 - SCHAB Z MANDARYNKĄ I BROKUŁEM W PAPILOTACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-mandarynka-i-brokulem-w-papilotach2-2.jpg)
![Krok 3 - SCHAB Z MANDARYNKĄ I BROKUŁEM W PAPILOTACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-mandarynka-i-brokulem-w-papilotach3-2.jpg)
![Krok 4 - SCHAB Z MANDARYNKĄ I BROKUŁEM W PAPILOTACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-mandarynka-i-brokulem-w-papilotach4-2.jpg)
kotlety schabowe | 100-120 g |
mandarynki | 1/2 szt |
brokuł | 1 różyczka |
ketchup łagodny | 1 łyżeczka |
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: