Przepis i sposób przygotowania na: Schab z nutą papryki z szynkowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab z nutą papryki z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-nuta-papryki-z-szynkowaru1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z nutą papryki z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-nuta-papryki-z-szynkowaru2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z nutą papryki z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-nuta-papryki-z-szynkowaru3-2.jpg)
schab bez kości | 700 g |
woda | 1 l |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 60 g |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka - wędzona |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2-3 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: