Przepis i sposób przygotowania na: Schab z porem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-porem4-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-porem3-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-porem2-2.jpg)
![Krok 4 - Schab z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-porem1-2.jpg)
![Krok 5 - Schab z porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-porem0-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
por (biała część) | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ser camembert | 100 gram |
olej do smażenia | |
woda | 2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
kostki mięsne | 2 sztuki |
śmietana 18-procentowa | 200 gram |
mąka | 1 łyżka |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: