Przepis i sposób przygotowania na: Schab zapiekany pod beszmelem z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab zapiekany pod beszmelem z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-zapiekany-pod-beszmelem-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab zapiekany pod beszmelem z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-zapiekany-pod-beszmelem-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab zapiekany pod beszmelem z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-zapiekany-pod-beszmelem-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab zapiekany pod beszmelem z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-zapiekany-pod-beszmelem-z-pieczarkami4-2.jpg)
schab | 8 porcji |
pieczarki | 150 g |
mleko | 250 ml |
mąka pszenna | 20 g |
masło | 3 g |
ser żółty | 80 g |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: