Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe duszone z warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe duszone z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-duszone-z-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe duszone z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-duszone-z-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe duszone z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-duszone-z-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe duszone z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-duszone-z-warzywami4-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 4 łyżki |
olej do smażenia | |
marchew | 2 szt |
seler | 1/2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 1 duża |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
woda | 1 szklanka |
koper świeży | 1 pęczek |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: