Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe kieszonki z wasabi
Kroki postępowania
Plastry schabu rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
![Krok 1 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi6-2.jpg)
![Krok 7 - Schabowe kieszonki z wasabi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-kieszonki-z-wasabi7-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
wasabi | 2 łyżeczki |
szynka wędzona | 4 plastry |
cebula | 1/4 sztuki |
ogórek kiszony | 1 duża sztuka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: