Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe sakiewki Eli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe sakiewki Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-sakiewki-eli1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe sakiewki Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-sakiewki-eli2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe sakiewki Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-sakiewki-eli3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe sakiewki Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-sakiewki-eli4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe sakiewki Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-sakiewki-eli0-2.jpg)
kurki | 500 g |
cebula | 2 szt |
masło klarowane | 2 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 300 ml |
kostka warzywna | 1/2 szt |
szczypiorek | 1/4 pęczek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
cukinia | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kotlety schabowe | 5 (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: