Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w panierce koperkowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w panierce koperkowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-koperkowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w panierce koperkowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-koperkowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe w panierce koperkowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-koperkowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe w panierce koperkowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-koperkowej4-2.jpg)
schab bez kości | 6-8 plastrów |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
jajko | 1 duże |
koperek | pęczek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: