Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z nutą Parmezanu :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowy z nutą Parmezanu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-nuta-parmezanu-1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowy z nutą Parmezanu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-nuta-parmezanu-2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowy z nutą Parmezanu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-nuta-parmezanu-3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowy z nutą Parmezanu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-nuta-parmezanu-4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowy z nutą Parmezanu :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-z-nuta-parmezanu-5-2.jpg)
schab bez kości | 6 kotletów |
czosnek ząbki | 4 sztuki |
sól i pieprz | 1 szczypta |
parmezan starty | 0,5 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: