Przepis i sposób przygotowania na: sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-bezowo-chalwowy-na-czekoladowym-spodzie1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-bezowo-chalwowy-na-czekoladowym-spodzie2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-bezowo-chalwowy-na-czekoladowym-spodzie3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-bezowo-chalwowy-na-czekoladowym-spodzie4-2.jpg)
![Krok 5 - sernik bezowo-chałwowy na czekoladowym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-bezowo-chalwowy-na-czekoladowym-spodzie5-2.jpg)
mąka krupczatka | 1,5 szklanki |
masło | 100 gram |
cukier puder | 3 łyżki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
kakao | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
woda | lodowata 3 łyżki |
serek kremowy | 1/2 kg |
cukier puder | 1/4 szklanki |
chałwa | 100 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
bezy | 1 szklanka pokruszonych |
chałwa | |
bezy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: