Przepis i sposób przygotowania na: Sernik brzoskwiniowy z kratką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik brzoskwiniowy z kratką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-z-kratka1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik brzoskwiniowy z kratką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-z-kratka2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik brzoskwiniowy z kratką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-brzoskwiniowy-z-kratka3-2.jpg)
mąka pszenna | 3,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
margaryna | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
ser biały | 1 kilogram |
masło roślinne | 1 opakowanie |
jajko | 8 sztuk |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
cukier | 350 gram |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
papier do pieczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: