Przepis i sposób przygotowania na: Sernik cappuccino
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino17-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino16-2.jpg)
Pieczemy w temperaturze 190 stopni przez 20 minut.
![Krok 3 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino15-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino14-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino13-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Sernik cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cappuccino12-2.jpg)
ser biały | 800 gram |
herbatniki | 250 gram |
jajko | 3 sztuki |
aromat śmietankowy | 1 łyzeczka |
aromat waniliowy | 0,5 łyżeczki |
likier kawowy | 100 ml |
cukier | 150 gram |
cynamon Prymat | |
masło | 100 gram |
mąka krupczatka | 1 łyżka |
śmietana 12% | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: