Przepis i sposób przygotowania na: Sernik Ewy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik Ewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-ewy3-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik Ewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-ewy2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik Ewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-ewy1-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik Ewy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-ewy0-2.jpg)
jajko | 8 szt. |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
masło lub margaryna | 250 gram |
cukier | 2 szklanki |
spód ciasta: | |
mąka pszenna | 400 gram |
margaryna | 200 gram |
jajko | 2 szt. |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier puder | do posypki |
mleko do sera | 1 szklanka |
ser biały | 1,2 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: