Przepis i sposób przygotowania na: Sernik francuski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik francuski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-francuski1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik francuski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-francuski2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik francuski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-francuski3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik francuski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-francuski4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik francuski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-francuski5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 op |
cukier perlisty | |
twaróg zmielony | 500 g |
cukier | 1/4 szkl |
sok owocowy | jagodowy 2 łyżki |
galaretka niebieska | 1 op |
woda | 1/2 szkl |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: