Przepis i sposób przygotowania na: Sernik jagodowo brzoskwiniowy.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.1-2.jpg)
Ricottę wymieszać z cukrem i dodać oziębioną galaretkę lekko miksując.
![Krok 2 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.6-2.jpg)
Pozostawić do całkowitego stężenia.
![Krok 7 - Sernik jagodowo brzoskwiniowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-jagodowo-brzoskwiniowy.7-2.jpg)
biszkopty podłużne | 2 opakowania |
ser ricotta | 60 dag |
cukier | 4 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
galaretka brzoskwiniowa | 3 szt |
jagody | 50 dag |
brzoskwinie | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: