Przepis i sposób przygotowania na: Sernik marmurkowy
Kroki postępowania
Piec 90 minut w temp. 175 stopni,po 60 minutach ciasto przykryć.
kruche ciasto | |
margaryna lub masło | 100 g |
mąka tortowa | 180 g |
cukier | 60 g |
żółtko jajek | 2 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
serek naturalny | 1 kg |
jajko | 4 szt |
margaryna miekka | 180 g |
cukier puder | 3/4 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
polewa czekoladowa | 1 szt |
śmietana kremówka | 100 ml |
budyń śmietankowy | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: