Przepis i sposób przygotowania na: sernik na chrupkim spodzie
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik na chrupkim spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-chrupkim-spodzie1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik na chrupkim spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-chrupkim-spodzie2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik na chrupkim spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-chrupkim-spodzie3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik na chrupkim spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-chrupkim-spodzie4-2.jpg)
![Krok 5 - sernik na chrupkim spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-chrupkim-spodzie5-2.jpg)
sucharki | 150 g |
krem czekoladowy | 3-4 łyżki |
ser biały waniliowy | 1 kg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 50 g |
cukier puder | 1 szkl |
galaretka truskawkowa | 1 szt |
TRUSKAWKI MROŻONE | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: