Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na ciemnym spodzie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na ciemnym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-ciemnym-spodzie12-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na ciemnym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-ciemnym-spodzie13-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na ciemnym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-ciemnym-spodzie14-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na ciemnym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-ciemnym-spodzie11-2.jpg)
Ciasto: | |
margaryna | 1/2 paczki |
mąka | 2 szkl |
śmietana | 2 szkl |
kakao | 1,5 łyżki |
cukier | 3/4 szkl |
żółtko jajek | |
ser | |
ser | 1 kg |
margaryna | |
cukier | 2 szkl |
jaja | 6 |
rodzynki | |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: