Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z brzoskwiniami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na zimno z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-brzoskwiniami9-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na zimno z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-brzoskwiniami10-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na zimno z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-brzoskwiniami11-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na zimno z brzoskwiniami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-brzoskwiniami12-2.jpg)
ser twarogowy | 1 kilogram |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 300 gramów |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
galaretka brzoskwiniowa | 2 opakowania |
biszkopty okrągłe | 100 gramów |
woda | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: