Przepis i sposób przygotowania na: Sernik potrójnie chałwowy.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik potrójnie chałwowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-potrojnie-chalwowy.1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik potrójnie chałwowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-potrojnie-chalwowy.2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik potrójnie chałwowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-potrojnie-chalwowy.3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik potrójnie chałwowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-potrojnie-chalwowy.4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik potrójnie chałwowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-potrojnie-chalwowy.5-2.jpg)
mąka krupczatka | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
masło lub margaryna | 25 dag |
chałwa | 10 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ser biały | 1 kg |
chałwa | 30 dag |
budyń waniliowy | 2 sztuki |
sól | szczypta |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 15 dag |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
białko | 4 sztuki |
chałwa | 5 dag |
cukier | pół szklanki |
sól | szczypta |
budyń waniliowy | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: