Przepis i sposób przygotowania na: Sernik straciatella z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik straciatella z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-straciatella-z-rabarbarem6-2.jpg)
ciastka | 21 dag-owsianych |
masło | 8 dag |
twaróg | 25 dag |
serek mascarpone | 25 dag |
likier z białej czekolady | 150 ml |
śmietana 30% | 1 szklanki |
czekolada starta | 50 g |
cukier puder | 80 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 listków |
rabarbar | 1/2 litra |
woda | 150 ml |
cukier | 4 łyżki |
galaretka | 1 sztuka-o smaku gruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: