Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z jabłkami na ciemnym spodzie
Kroki postępowania
Podawać na zimno. Smacznego!
Ciasto: | |
mąka pszenna | 1,3 szklanki |
masło | 1/2 kostki |
cukier puder | 8 łyżek |
jaja | 2 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
masa | |
jabłka | 4 szt |
masło | 1/4 kostki |
cukier puder | 8 łyżek |
jaja | 2 szt |
budyń śmietankowy | 1 łyżeczka |
śmietana | 1/3 szklanki |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
ser biały | 250 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: