Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z rabarbarem
Kroki postępowania
Wodę i cukier zagotować. Włożyć rabarbar do syropu na około 1 minutę. Wyciągnąć i osuszyć. Udekorować sernik. Wstawić do lodówki. Smacznego!
herbatniki | 200 g |
masło | 100 g |
cynamon Prymat | 1/3 łyżeczki |
twaróg zmielony | 500 g |
cukier | 1 szkl |
jajko | 1 |
rabarbar | 300 g |
sok z czarnej porzeczki | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 3 szt |
rabarbar | 2 grube łodygi |
woda | 1/2 szkl |
cukier | 1/4 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: