Przepis i sposób przygotowania na: Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia6-2.jpg)
![Krok 7 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia7-2.jpg)
![Krok 8 - Sernikowo-truskawkowo, czyli kolejne ciasto bez pieczenia :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernikowo-truskawkowo-czyli-kolejne-ciasto-bez-pieczenia8-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie duże |
serek waniliowy | 450 g |
serek mascarpone | 250 g |
masło | 150 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 20 g |
jaja | 3 szt |
cukier puder | 150 g |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
truskawki | 600 g |
cukier drobny | 2 łyżki |
woda zimna | 10 łyżek |
gorąca woda | 12 łyżek |
brzoskwinie w puszce | 2-3 połówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: