Przepis i sposób przygotowania na: Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka1-2.jpg)
![Krok 2 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka2-2.jpg)
![Krok 3 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka3-2.jpg)
![Krok 4 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka4-2.jpg)
![Krok 5 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka5-2.jpg)
![Krok 6 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka6-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 7 - Sezon na agrest, czyli szybkie, ucierane ciasto z migdałową posypką :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sezon-na-agrest-czyli-szybkie-ucierane-ciasto-z-migdalowa-posypka7-2.jpg)
jogurt naturalny | 150 g |
mąka pszenna | 450 g |
cukier | 200 g |
olej | 1 szklanka |
jaja | 4 szt |
amaretto | 3-4 łyżki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
płatki migdałowe | 100 g |
cukier puder | 3 łyżki |
masło | 100 g |
mąka pszenna | 2/3 szklanki |
agrest | 800-1000 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: